De 24 Uur van Deventer

De 24 Uur van Deventer

 

 

Op zaterdag 23 en zondag 24 september a.s. vindt op de wielerbaan Keizerslanden in Deventer de eerste editie van De 24 Uur van Deventer plaats. Naast de hoofdafstand, de 24 uur, is het ook mogelijk deel te nemen aan De 12 Uur van Deventer en De Andere Zes Uur van Deventer.

 

De wielerbaan Keizerslanden is volledig vlak en geasfalteerd en heeft een totale lengte van 1307 meter. Voor aanvang van De 24 Uur van Deventer zal de afstand nogmaals officieel opgemeten worden, zodat deze afstand ook gecertificeerd is.

 

Op dit moment  ben ik nog met de gemeente Deventer in gesprek over de precieze mogelijkheden voor het plaatsen van tenten langs het parcours, omdat de verordening van de gemeente dit niet toelaat. Verder kunnen deelnemers, begeleiding en toeschouwers gebruik maken van het clubhuis van AV Daventria 1906, dat naast het wedstrijdparcours gelegen is. Het clubhuis van AV Daventria 1906 zal uiteraard gedurende de gehele wedstrijd geopend zijn.

 

De aanvangstijden van de drie onderdelen zijn:

 

  • De 24 Uur van Deventer  – zaterdag 23 september om 11:00 uur
  • De 12 Uur van Deventer  – zaterdag 23 september om 23:00 uur
  • De Andere Zes Uur van Deventer  – zaterdag 23 september om 11:00 uur.

Voor de tijd- c.q. afstandsregistratie wordt gebruikt gemaakt van het ipico-systeem met startnummers waarin de chip verwerkt zit.

 

De 24 Uur van Deventer, De 12 Uur van Deventer en De Andere Zes Uur kennen geen leeftijdsklassen d.w.z. dat alle wedstrijden worden gelopen in één klassement met dien verstande dat er wel separate klassementen zijn voor mannen en vrouwen. Voor alle klassementen geldt dat er prijzen zijn in de vorm van bekers en prijzen in natura voor de nummers 1 tot en met 3.

 

De inschrijfkosten voor de drie wedstrijdonderdelen bedragen:

 

  • De 24 Uur van Deventer                              - € 60,00
  • De 12 Uur van Deventer                              - € 45,00
  • De Andere Zes Uur van Deventer               - € 35,00

Voor iedere finisher op zijn of haar discipline wacht een fraaie herinneringsmedaille aan de finish.

 

De door de organisatie verstrekte verzorging voorziet o.a. in koffie, thee, bouillon, cola, water, sportdrank, sinaasappels, bananen, chocola, yoghurt, notenmelange, energierepen enz.

 

Het clubhuis van AV Daventria 1906 is op zaterdag 23 september a.s. vanaf 09:00 uur geopend. Het adres voor de navigatie is: Borgelerdijk 2 - 7415 ZN  DEVENTER.

 

Startnummers en andere zaken liggen daar klaar voor iedere deelnemer.

 

Inschrijven voor De 24 Uur van Deventer, De 12 Uur van Deventer en De Andere Zes Uur van Deventer is mogelijk via uitslagen.nl.

 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Ed van Beek en/of (+31) 6 50 23 33 23.